Kwaliteit

Over de kwaliteit die Kneefel Jachtschilder levert mag nooit discussie ontstaan. Dat is het uitgangspunt, al sinds de oprichting in 2006. Gezien het groeiende klantenbestand slaagt men daar uitstekend in. Reclame maken doet Kneefel Jachtschilder eigenlijk niet. Klanten komen vooral via mond tot mond reclame bij het bedrijf terecht. En klanten komen vaker dan één keer terug, dan weet je dat je het werk goed doet.

Met 26 jaar ervaring, het nakomen van afspraken en het leveren van vakwerk staat Kneefel Jachtschilder voor de kwaliteit die u mag verwachten. Of het nu gaat om schilder- of spuitwerk of om schadeherstel van stalen -, polyester - of houten jachten en boten, Kneefel Jachtschilder zorgt ervoor dat het goed komt.

Contact

Kneefel Jachtschilder
De Tsjotter 44
9001 HR Grou

06-50608839
Osmose

Osmose

Geplaatst op: 2021-03-11

Iedereen die met een polyester boot op het water vaart, kan er mee te maken krijgen: osmose. Vervelend, maar er is wel iets aan te doen. Sterker nog, dit is noodzakelijk indien u de levensduur van uw jacht of boot...

Lees meer Meer nieuws
Schilderen en spuiten

Schilderen en spuiten

Geplaatst op: 2021-03-11

Aanvankelijk begonnen met het spuiten van nieuwbouw jachten en boten, maar in de loop van de jaren komen klanten steeds vaker met gebruikte jachten en boten bij ons terecht.   Het spuiten en schilderen va...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.