Osmose

Iedereen die met een polyester boot op het water vaart, kan er mee te maken krijgen: osmose. Vervelend, maar er is wel iets aan te doen. Sterker nog, dit is noodzakelijk indien u de levensduur van uw jacht of boot wilt verlengen. Osmose zijn kleine blaasjes die zichtbaar zijn op het onderwaterschip. Het is een proces dat niet vanzelf stopt en waardoor er zelfs scheuren in het polyester kunnen ontstaan.

Kneefel Jachtschilder werkt al vele jaren samen met een ervaren bedrijf dat specialist is in het verwijderen van osmose. Is dit eenmaal gebeurd, dan gaat het object terug naar Kneefel Jachtschilder, die er vervolgens voor zorgt dat de aangetaste oppervlakte als nieuw wordt hersteld. Vakkundig en snel, zodat u weer jarenlang van uw jacht kunt genieten.

Contact

Kneefel Jachtschilder
De Tsjotter 44
9001 HR Grou

06-50608839
Osmose

Osmose

Geplaatst op: 2021-03-11

Iedereen die met een polyester boot op het water vaart, kan er mee te maken krijgen: osmose. Vervelend, maar er is wel iets aan te doen. Sterker nog, dit is noodzakelijk indien u de levensduur van uw jacht of boot...

Lees meer Meer nieuws
Schilderen en spuiten

Schilderen en spuiten

Geplaatst op: 2021-03-11

Aanvankelijk begonnen met het spuiten van nieuwbouw jachten en boten, maar in de loop van de jaren komen klanten steeds vaker met gebruikte jachten en boten bij ons terecht.   Het spuiten en schilderen va...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.